Tattoo Convention Ahoy

Zaterdag 12 en zondag 13 maart 2011 vindt in Hal 2 van Ahoy Rotterdam de Tattoo Convention plaats (2012: klik hier): alles op het gebied van tatoeages, de nieuwste trends en technieken, internationale tattoo artists, merchandise en een uitgebreid programma met live muziek, acts, een car show en de Rockabella Fashion show.

Op verschillende wedstrijden zijn allerlei awards te winnen, die uitmonden in Best of Saturday. Best of Sunday en Best of Weekend. De opening wordt verricht met de Molukse groep Tenue Hiaka Alifuru. Er zijn meer optredens, onder andere van Stefanie Burlesque, Big Shampoo & The Hairstylers en de Rotterdam Death Row Honeys. De deuren gaan zaterdag open om 12.00 uur. De Tattoo Section sluit om 20.00 uur, de Adfter Party om 22.00 uur. De hal zelf sluit om 23.00 uur.  Zondag staan de deuren open van 12.00 tot 21.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Tattoo Convention Rotterdam 2012
Lees ook:Rotterdam Tattoo Convention Ink & Steel
Lees ook:Amsterdam Tattoo Convention 2012
Lees ook:Amsterdam Tattoo Convention 2010
Lees ook:Kerst Tattoo Haarlem 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>