Extra kans op reserveren voor Dining with the Stars

Is eten in een sterrestaurant niet te betalen? Niet in de week van  7 tot en met 13 juni. De reserveringssite SeatMe.nl organiseert de 2e editie van  ‘Dining with the Stars’:  70 Michelin-sterrestaurants bieden voor een gereduceerde prijs culinair genoegen op  niveau (juni 2012: klik hier). De teller staat  op 13.000 reserveringen: daar komen 10.000 plaatsen extra bij. De extra online reserverings-ronde begint donderdag 3 juni 10.00 uur (bron: persbericht).

In 2009 organiseerde SeatMe.nl de eerste restaurantweek voor zaken met één of meerdere Michelin-sterren. Het concept van Dining with the Stars is een 5-gangendiner van gastronomische kwaliteit voor slechts 50 euro en een 4-gangenlunch voor maar 40 euro. Restaurants met meer dan één ster mogen een toeslag van maximaal 15 euro vragen. Topzaken als Vinkeles (Amsterdam), Ron Blaauw (Ouderkerk a/d Amstel), de Bokkedoorns (Overveen), De Leest (Vaassen) en Parkheuvel (Rotterdam) doen mee. De complete lijst van deelnemende restaurants is online te vinden. Als kers op de delicieuze taart maakt iedereen die reserveert kans op de BMW 7-serie met chauffeur, voor een eersteklas rit naar en van het restaurant. 

Dining with the Stars is een initiatief van SeatMe.nl, de nieuwe reserveringswebsite speciaal voor restaurants. Op de website www.seatme.nl kan de bezoeker restaurants selecteren op basis van beschikbare tafels en deze direct reserveren. Reserveringen worden ‘realtime’ bevestigd. Voor elke reservering spaart de bezoeker SeatMe Spaarpunten, die kunnen worden ingewisseld voor gratis diners.

Lees ook:Dining with the Stars – restaurantweek in Michelin-sterzaken
Lees ook:Reserveren voor restaurantweek Dining with the Stars
Lees ook:Reserveren voor Dining with the Stars
Lees ook:Sterrenrestaurants verlagen prijzen voor Dining with the Stars
Lees ook:Extra dag bij Dining with the stars 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>