Summer Fair op landgoed Het Laer in Ommen

Tijdens het pinksterweekend, vrijdag 27 tot en met maandag 20 mei 2013, organiseert Evenementenhal Hardenberg ‘Summer Fair’ in op landgoed Het Laer in het Overijsselse  Ommen (2014: klik hier). ‘Proef de geur van het groen en de sfeer van het oude’, meldt de organisatie. Tijdens het gezellige en sfeervolle evenement bieden meer dan honderd exposanten decoraties voor huis en hof: cadeau-ideeën, nieuwe tuininzichten en trends van morgen. Er zijn een aantal leuke demonstraties en is er een veelzijdig entertainment-programma.

Het Theepaviljoen achterin de tuin serveert een English High Tea. De poorten staan open van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang kost 10 euro, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en 65-plussers 6 euro.

Lees ook:Summer Fair op landgoed ‘t Laer in Ommen
Lees ook:Summer Fair op landgoed ’t Laer in Ommen
Lees ook:Huishoud-hobbybeurs Hengelo 2010
Lees ook:Alle zondagen in juni: ZomerZondagen in Het Park Rotterdam
Lees ook:Huishoud-hobbybeurs Hengelo 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>