Night at the Park en Parkpop in Zuiderpark Den Haag

The Hague Festivals 2016 sluit zondag 26 juni af met de 36e editie van Parkpop in het Haagse Zuiderpark: misschien wel het grootste eendaagse gratis popfestival van Europa en in ieder geval van Nederland, dit jaar onder meer met Typhoon, Billy Ocean, en Jett Rebel. Wie popmuziek zegt, zegt Den Haag, Nederlands Popstad nummer 1 en dát viert de Hofstad sinds 1981 met Parkpop in het Zuiderpark.

Ook dit jaar zijn er vier podia (Parkpop Stage, Jupiler Stage, Haags Podium en People Stage) en staat er een uitgebreide festivalmarkt. Parkpop start om 13.00 uur en duurt tot 21.45 uur.  Zaterdagavond in het Zuiderpark voor de derde keer het domein van Night at the Park, vanaf 14.30 uur. Het kleine broertje van Parkpop is niet gratis, maar er komen dan ook toppers als Racoon, Anastacia, Slade en Di-Rect. Tickets: zie website.

Lees ook:Parkpop en Night at the Park in Zuiderpark Den Haag
Lees ook:Night at the Park en Parkpop 2015 in Den Haag
Lees ook:Parkpop 2014 en Night at the Park in Den Haag
Lees ook:Parkpop 2013 in Den Haag
Lees ook:Parkpop: gratis popfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>