Tribute aan de Beach Boys tijdens Robeco SummerNights in Concertgebouw Amsterdam

IMG_20160502_142937In mei 1966 verscheen Pet Sounds van de Beach Boys. Deze zomer, maandag 25 juli, geven popmuzikanten van nu – Yorick van Norden, The Kik en diverse anderen – hun versie van alle nummers van het legendarische album Pet Sound in het Amsterdamse Concertgebouw. Pet Sounds met klassiekers als God Only Knows, Wouldn’t It Be Nice en I Just Wasn’t Made For These Times is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke popalbums aller tijden. Het concert, dat deel uitmaakt van de Robeco SummerNights, vindt vijftig jaar na de release van het album plaats. Muziekkenner en Beach Boys-fan Leo Blokhuis presenteert de avond en deelt interessante wetenswaardigheden over de formatie (bron: persbericht).

Pet Sounds – Tribute to the Beach Boys

Maandag 25 juli 2016, Het Concertgebouw

Aanvang: 20.00 uur

Kaarten zijn te koop via de website, telefonisch of aan de kassa.

De Robeco SummerNights komen voort uit een unieke samenwerking tussen Robeco en Het Concertgebouw. Allebei kennen we een rijke geschiedenis vol vernieuwing met passie voor kwaliteit en oog voor onze basis. Ieder op zijn eigen terrein. Doel van het jaarlijkse zomerprogramma is om ‘muzikale traditie op innovatieve wijze voor iedereen toegankelijk maken’. Met een programmering van klassiek tot modern, van akoestisch tot elektrisch zijn de Robeco SummerNights al bijna 30 jaar een van de best bezochte festivals van Nederland. Robeco is trotse sponsor van de Robeco SummerNights.

Lees ook:Arthur en Lucas Jussen openen 29ste editie Robeco SummerNights
Lees ook:Kyteman opent 28e editie van Robeco Summer Nights in Concertgebouw Amsterdam
Lees ook:Aurora Orchestra maakt Nederlands debuut in Het Concertgebouw
Lees ook:Robeco SummerNights in Amsterdam
Lees ook:Kaartverkoop Robeco SummerNights 2016 Concertgebouw Amsterdam gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>