Motel Mozaïque 2016 in Rotterdam

rotterdam4Vrijdag 8 en zaterdag 9 april vindt in Rotterdam de 16e editie plaats van het music, art & performance festival Motel Mozaique, op verschillende locaties in de havenstad. Het festival staat bekend om zijn bijzondere programmering op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Veel artiesten stonden al op Motel Mozaïque voordat ze doorbraken, zoals Mumford & Sons in 2010 en Typhoon in 2011.

Zie ook: AD Sportfilmfestival Rotterdam 

Ieder jaar worden er ook bijzondere wandel- en fietsroutes door Rotterdam georganiseerd door Parfum de Boem Boem en het festival zelf. Motel Mozaïque ontstond in 2001, toen de havenstad culturele hoofdstad van Europa was. ‘De naam van het festival is een metafoor’, zei medeoprichter en artistiek leider Harry Hamelink ooit: ‘Het verwijst naar bands, artiesten, kunstenaars en bezoekers die met z’n allen in een motel verblijven en daar gezamenlijk met al hun ervaringen en uitingen een mozaïek vormen.’ Tickets: zie website.

 

Lees ook:Motel Mozaïque 2015 in Rotterdam
Lees ook:Motel Mozaïque 2012 Rotterdam
Lees ook:Motel Mozaique 2014 in Rotterdam
Lees ook:Motel Mozaïque 2011 Rotterdam
Lees ook:Motel Mozaïque in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>