Willeke Alberti viert 70e verjaardag in Carré

264px-Theater_carre[1]Willeke Alberti viert haar 70e verjaardag in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, op maandag 2 en dinsdag 3 februari, met de show ‘Willeke, een leven als een lied’. Begeleid door haar vaste orkest, wisselt onze diva van eigen bodem gezellige en vrolijke liedjes af met mooi, aangrijpend repertoire. Willeke wordt 70, maar daarnaast zit ze 60 jaar in het vak en overleed haar vader Willy Alberti 30 jaar gelden.

Allemaal mijlpalen. Samen met haar vriendin Belinda Meuldijk schreef ze haar memoires. Willeke neemt ons in haar show mee op een persoonlijke muzikale reis langs belangrijke momenten in haar leven. De show begint op beide avonden om 20.00 uur. Maandag is een gala-avond. De dresscode ‘gala’, maar heeft voorkeur. Na afloop kan het publiek Willeke persoonlijk feliciteren in de foyer. Een deel van de opbrengst van de gala-voorstelling gaat naar de Willeke Alberti Foundation. Tickets: zie website.

Lees ook:Willeke Alberti viert 65e verjaardag in Carré
Lees ook:Première Pipo de Musical
Lees ook:Majoor Bosschardtdag: Cohen opent museum
Lees ook:Kerstfeest op de Dam in Amsterdam 2014
Lees ook:Beurs van Berlage: 100 jaar BN’ers in de Reclame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>