Festival Onderstroom in Vlssingen

Donderdag 10 tot en met zondag 13 juli staat de binnenstad van Vlissingen voor de vierde keer in het teken van Festival Onderstroom (2016: klik hier): het festival waarmee de zomer begint in Zeeland. De binnenstad is vier dagen het podium voor meer dan 75 buitenvoorstellingen uit binnen- en buitenland.

Festivalhart is het Bellamypark: de Parkparade met tentjes, theatertjes, installaties en andere objecten biedt een doorlopend programma van korte voorstellingen. Daarnaast zijn er buitenacts, live muziek en gezelligen terrassen. De toegang tot de voorstellingen van Onderstroom is gratis, of kost 1 tot 10 euro. Zaterdag 12 juli is de internationale straattheaterdag in de ParkParade en op verschillende locaties in de binnenstad. De toegang is gratis, maar artiesten kunnen wel met de hoed rondgaan. Voor wie aan het eind van de dag nog niet naar bed wil, zijn er de gratis toegankelijke afterparty’s in De Piek: ‘Nachtstroom’.

 

Lees ook:Onderstroom Festival 2011 in Vlissingen
Lees ook:Onderstroom Festival Vlissingen 2012
Lees ook:Festival Onderstroom Vlissingen
Lees ook:Vlissingen: Festival Onderstroom – 8 t/m 10 juli
Lees ook:Onderstroom Festival in Vlissingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>