Karavaan Noord-Holland 2013

Woensdag 10 juli 2013 ging in Schagen de 21e editie van start van het reizend theaterfestival door de provincie Noord-Holland, de Karavaan (2016: klik hier). Onder het motto ‘van Kust tot Kust’ neemt de Karavaan net als vorig jaar de Noord-Hollandse kust als inspiratiebron, met voorstellingen door het hele dorp of stad in de buurt waar het festivalhart op dat moment is neergestreken. In dat hart komen de artiesten samen, kan gegeten en gedronken worden, klinkt live muziek en staat een openluchtbioscoop.

 

Het festivalhart strijkt als eerste neer op het Badhuisplein in Zandvoort (11-14 juli). Daarna volgt het Julianapark in Hoorn (18-21/7) en als laatste Egmond aan Zee (25-28 juli). Locatietheater is er in Schagen, Bergen en Alkmaar, straattheater in Zandvoort, Hoorn, Oosterleek, Purmerend en Egmond. De muzikanten , acteurs en dansers verblijven zo dicht mogelijk bij hun speelplek, Inmiddels is het traditie dat inwoners logeerkamers, tuinhuisjes, caravans andere slaapplaatsen aanbieden.

Lees ook:Karavaan 2012 Noord-Holland
Lees ook:Karavaan Festival: locatietheater trekt door Noord-Holland
Lees ook:Karavaan Noord-Holland
Lees ook:Zomerfestival Onderstroom in Vlissingen
Lees ook:Schagen Internationaal Folklore Festival 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>