Amsterdam Fashion Week juli 2012

Woensdag 11 tot en met zondag 15 juli 2012 vindt de 17e editie van Amsterdam Fashion Week plaats op het Westergasterrein, voorheen de AIFW (Amsterdam International Fashion Week; januari 2013: klik hier). Het programma is opgedeeld in ‘Fashion Week Uptown’ en ‘Fashion Week Downtown. Uptown is voor modeprofessionals, Downtown richt zich op een breder publiek.

Downtown biedt modegerelateerde activiteiten in kunstgaleries, etalages, modeshows en met winkelacties. De publieke belangstelling voor de AIFW is zo groot, dat er een aantal jaren geleden een voor iedereen toegankelijk randprogramma bijkwam. Downtown was het eerste mode-event ter wereld voor het ‘gewone’ publiek. De modeweek werd in 2004 opgericht om Amsterdam op de modekaart te zetten en is uitgegroeid tot hét halfjaarlijks mode-evenement van Nederland. Minder publieksvriendelijk is de toegankelijkheid tot sites die melden wát Downtown te beiden heeft: sites linken door van hot naar her door, wat mij betreft tot nu toe zonder resultaat: de sites in kwestie waren en bleven onbereikbaar.

Lees ook:Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Amsterdam Fashion Weekend januari 2013
Lees ook:Modeweek Downtown Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Fashion Week 2012
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>