Depeche Mode niet op Pinkpop

Pech voor Pinkpop: Depeche Mode heeft definitief afgezegd (2013: klik hier). Het zat er al aan te komen, want eerder deze week liet de band weten dat zanger Dave Gahan maag -en darmklachten had. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis: daar is met succes een tumor uit zijn blaas verwijderd. De Britse band zou de afsluiting verzorgen van de 40e editie van Pinkpop, dat van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni 2009 wordt gehouden. Depeche Mode herstart haar tournee op 8 juni in Leipzig. De organisatie is naarstig op zoek naar vervanging door een andere internationaal bekende band.

De naam Oasis viel, maar volgens Pinkpop baas Jan Smeets is dat een gerucht. Hij noemt het wegvallen van Depecht Mode ‘dikke pech’, maar ook dat het ‘waarschijnlijk vervelender is voor de jongen zelf.’ Beter nieuws was er voor de fans van Bruce Springsteen. Hij sluit het festival op zaterdag af. Dat was compleet uitverkocht, maar Smeets maakte bekend dat er extra kaarten zijn als Springsteen optreedt. Zaterdag was to nu toe de enige uitverkochte Pinkpopdag.

Lees ook:Depeche Mode in de Ahoy
Lees ook:Dagkaarten Pinkpop met Bruce Springsteen uitverkocht
Lees ook:Krezip in plaats van Depeche Mode op Pinkpop
Lees ook:The Cure komt naar Pinkpop
Lees ook:Bruce Springsteen sluit Pinkpop 2012 af

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Depeche Mode niet op Pinkpop

  1. Pingback: Krezip in plaats van Depeche Mode op Pinkpop | Eropuit

  2. Pingback: Depeche Mode in de Ahoy | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>