Castlefair Vorden 2008

Van woensdag 20 tot en met zondag 24 augustus 2008 is in kasteel van het Achterhoekse Vorden de jaarlijkse Castlefair Vorden (2010: klik hier). Vorig jaar kwamen daar 25.000 bezoekers op af. Er is van alles te beleven: programma zie website. Ruim 120 stands bieden alles op het gebied van landelijk leven, maar er komen ook spectaculaire shows. Hondenshows, paardenshows, shows met roofvogels, schapendrijven en ganzendrijven. Rondrijden in terreinwagens over een speciaal daarvoor afgezet parcours.

 
Aan de kinderen is ook gedacht: zoals speurtochten, pannenkoeken bakken, pony rijden, stoelendans met ezels en professionele opvang voor de allerkleinsten. Er is live dixielandmuziek een shantikoor, een boerenkapel, jachthoornblazers en een bag-piper. Entree kost € 15,=, kinderen van 6 tot en met 12 jaar € 5,=, jongere kinderen gratis. Online kortingsacties klik hier. De fair is te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.

 

 

 

 

Lees ook:Castlefair Vorden 2009
Lees ook:Castlefair Vorden: buitenfeest voor jong en oud
Lees ook:Grote Paasprijs paardenrenbaan Duindigt
Lees ook:Hernieuwd Thialf opent op 5 november met Open Dag
Lees ook:PAARD 2012 in Hardenberg

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Castlefair Vorden 2008

  1. Pingback: Landgoedfair en WK vierspannen op Mariënwaert | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>