Guus Meeuwis ‘Groots met een zachte G’ in Philips Stadion Eindhoven

IMG_20160918_130559Vrijdag 12 tot en met zondag 14 en zaterdag 20 juni staat Guus Meeuwis voor de tiende keer met ‘Groots met een zachte G’ in het Philips Stadion in Eindhoven (2016: klik hier). Volgend jaar komt er een extra stadionconcert bij. De kaartverkoop is al gestart. De concertreeks, door velen met de geuzennaam ‘zomercarnaval’, is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een soloartiest in Nederland.

In de afgelopen negen jaar trok Groots met een zachte G meer dan een miljoen bezoekers. Voor Guus Meeuwis voelt het als een thuiswedstrijd: ‘Het is een soort ijkpunt in het jaar geworden, niet alleen voor ons, maar ook voor de mensen die komen’, vertelde hij drie jaar geleden. De Brabantse zanger zingt zijn vele hits en wordt afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen. Voorafgaand aan de concerten kunnen de bezoekers zich alvast opwarmen op het Plein van de Hemelse Voorpret: een horecaplein met dj’s naast het stadion.

Lees ook:Guus Meeuwis in Philips Stadion Eindhoven: ‘Groots met een zachte G’
Lees ook:Guus Meeuwis: ‘Groots met een zachte G’ in Philips Stadion
Lees ook:Guus Meeuwis in Philips Stadion: ‘Groots met een zacht G’
Lees ook:Groots met een Zachte G: Guus Meeuwis in Philips Stadion
Lees ook:Guus Meeuwis vier avonden in Philips stadion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>