Hartenstraat trekt volle bioscoopzalen

Pathe-logo-188-120-__186xHartenstraat, het filmdebuut van actrice Sanne Vogel, trok tijdens de voorpremières op dinsdag- en woensdagavond al volle zalen. De VIP-premiére was maandag en sinds donderdag 13 maart draait de film officieel in de bioscopen (trailer: klik hier). De romantische filmkomedie speelt zich af in de ’9 Straatjes van Amsterdam’. De tussenstraatjes tussen de vier hoofdgrachten vormen tezamen ‘de 9 Straatjes‘, een bij kenners geliefd kleinschalige shopping paradijs in de hoofdstad.

In de film lijkt iedereen op zoek naar liefde, behalve hoofdrol Daan: hij woont met zijn dochtertje Saar in de Hartenstraat en heeft daar als enige zaak een traiteur. Als de knappe modeontwerpster Katje een hippe modezaak naast zijn winkel opent, ontspint zich een ‘You Got mail’-achtig verhaal, zo staat in kritieken te lezen. Die zijn nogal verdeeld, van ‘je struikelt er over de clichés en zwakke grappen’ bij Nu.nl tot ‘mooi, zoet en veelbelovend debuut van Vogel’ in het Parool. In de film spelen onder andere mee: Georgina Verbaan, Bracha van Doesburg, Marwan Kenzari en Suzan Visser. De film is onder meer te zien in de Pathé bioscopen in het land.

Lees ook:In Assen opent ‘eerste kerkelijke pop-up winkel van Nederland’
Lees ook:Vogelaars massaal naar Zwolle voor zeldzame sperweruil
Lees ook:Wegens succes verlengd: pop-up store HAPPY SOCKS heropent vandaag in Amsterdam
Lees ook:Voorpremière ‘AMY’ woensdag 12 augustus in 18 Pathé-bioscopen
Lees ook:Pathé Theatre presenteert ‘Miss Saigon 25th Anniversary’ – donderdag 20 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>