Apeldoorn Openlucht Filmfestival

Tot en met zaterdag 25 augustus 2012 is park Berg & Bos in Apeldoorn het domein van de 20e editie van het Blinq Openlucht Filmfestival (editie 2013: klik hier). Op een megagroot buitendoek (met 10×20 meter het grootste van Europa) worden topfilms in de buitenlucht vertoond: elke avond met een ander genre of thema. Het festival in het park pal naast de Apenheul biedt natuur, live muziek en film, meer dan duizend zitplaatsen en drankjes en hapjes.

Het park gaat om 20.15 uur open, de filmvoorstellingen beginnen om 21.30 uur. Op de 10 minuten durende wandelroute naar de filmlocatie wordt het publiek vermaakt met acts van theatergroep Smoesjestheater en theatersport Effe Belle. In de buitenbioscoop brengen Juba, Three Agreed en Duo Snor het publiek in de stemming. In principe gaan de filmvoorstellingen door, ook als het regent. Het publiek zit redelijk beschut tussen de bomen; paraplu’s zijn niet gewenst, want dat belemmert de achterburen, maar een regenjack en warme jas zijn aan te raden.

Lees ook:Apeldoorn Openlucht Filmfestival
Lees ook:Openlucht Filmfestival Apeldoorn 2011
Lees ook:Openlucht Filmfestival Apeldoorn
Lees ook:Blinq Openlucht Filmfestival Apeldoorn
Lees ook:Openlucht Filmfestival Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>