Rockin’Park Nijmegen

Zaterdag 30 juni 2012 vindt in het Goffertpark in Nijmegen de vierde editie plaats van Rockin’ Park. Het eendaags rockmuziekfestival trekt naar verwachting ruim 35.000 bezoekers. Goed nieuws voor de fans van Snow Patrol: de Schotse band komt als afsluitende hoofdact naar Nijmegen, en zal maar liefst 1 uur en 45 minuten op het podium staan, van 21.15 tot 23.00 uur.

 

Op het terrein staan twee podia waar de bands om en om spelen. Daarnaast is er een festivalmarkt met een gevarieerd aanbod: kleding, sieraden, accessoires, cd’s, dvd’s en platen. De poorten gaan open om 11.00 uur; het programma begint om 12.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Tickets: zie website. Kijk ook even op de site wat er allemaal niet mee het park in mag (eten en drinken, maar ook paraplu’s, wandelstokken en film- en geluidsopnameapparatuur).

Lees ook:Snow Patrol speelt 1,45 uur op Rockin’Park Nijmegen
Lees ook:Rockin’ Park Nijmegen
Lees ook:Anouk en Kravitz op Rockin’Park
Lees ook:Red Hot Chili Peppers in Goffert Park Nijmegen
Lees ook:Bijzondere Maten Beurs in Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>