Elf Fantasy Fair 2011 in Arcen

Zaterdag 17 en zondag 18 september 2011 worden de Kasteeltuinen van Arcen (ten noorden van Venlo bij de grens met Duitsland) voor de derde keer omgetoverd in het land van Elifië (2012: klik hier). Dan vormen verschillende landschappen binnen de kasteeltuinen de fantasiewereld van de Elf Fantasy Fair (EFF), een tweedaags muziekfestival met folk, middeleeuwse en gothic bands op twee podia of als rondlopende act. Daarnaast zijn er veel shows, zoals riddersteekspelen, veldslagen, vuurshows, paardenshows en parades.

 

Thema dit jaar zijn vampiers en zombies. Tv-programma’s en kranten uit Nederland en Duitsland zoeken bezoekers van Elfia die zich grondig voorbereiden als vampier of zombie. EFF is een evenement waar iedereen zelf actief kan deelnemen aan allerlei dance workshops, maken van fantasy films, historisch koken of luisteren naar lezingen en genieten van verhalenvertellers. ‘Het mooiste’, aldus de website, is dat ‘tweederde van de bezoekers zich hebben getransformeerd’ in een orc, magiër, vampier of andere fantasy figuur. Programma: klik hier. Het terrein is zaterdag van 10 tot 22 uur geopend en zondag van 10 tot 19 uur. Tickets: zie website. Alle overige toegangskaarten voor Kasteltuinen Arcen, zoals algemene voorverkoop kaarten en acties zijn niet geldig.

Lees ook:Elf Fantasy Fair Arcen 2012
Lees ook:Elfia 2014 in Kasteeltuinen Arcen
Lees ook:Elf Fantasy Fair in Arcen
Lees ook:Elfia Arcen 2015
Lees ook:Elf Fantasy Fair 2010 in kasteel De Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>