Musical Crazy Shopping in Carré Amsterdam

IMG_20160509_170054Donderdag 29 juli 2010 gaat in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam de musical Crazing Shopping in première en is daar te zien tot en met zondag 5 september: dinsdag tot en met zaterdag om 20.00 uur en zondag om 14.00 uur. Volgens de aankondiging wordt de muzival ‘dé feelgood show van 2010’: een mix van Sex & the City, Desperative Housewives en de film Confessions of a Shopaholic, met tal van bekende Nederlandse en Engelse hits.

Carré wordt omgetoverd tot een groot warenhuis en bezoekers krijgen naast hun entreekaartje een Goody Bag mee naar huis. Verrassend in de hoofdrol: de 50-jarige operadiva Miranda van Kralingen, terwijl  Tony Neef  de goeroe van het consuminderen speelt. Maar de échte hoofdrol is weggelegd voor ‘de duurste tas ter wereld’: een tas (die overigens ook echt bestaat), met een hengsel ingelegd met 2182 diamanten: dat kan ook als collier worden gedragen. De tas zorgt tijdens de twee uur durende show (‘nog nooit beleefde U  zo’n ortasme’) voor allerlei verwikkelingen.

Lees ook:Hans Klok met Circus Hurricane in Carré
Lees ook:Succesvolle musical Evita in Carré
Lees ook:Sunset Boulevard toert door Nederland
Lees ook:Yab Yum de Musical, het Circus van de Nacht
Lees ook:Amsterdam opnieuw 25e duurste stad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>