Haarlem Shopping Nacht

Donderdag 17 juni 2010 vindt de Haarlem Shopping Nacht plaats: winkelen in het donker, terwijl het toch warm mis (editie 2013: klik hier). Na Den Haag komt nu ook de Spaarnestad met een eigen editie, op dezelfde avond als Den Haag Shopping Night. Winkels zijn open van 18.00 tot 24.00 uur. Behalve de bijzondere sfeer op zo’n avond worden er speciale acties aangeboden en zijn er allerlei activiteiten. Op de Grote Markt tonen negen Haarlemse modezaken ieder uur hun creaties. Ladyspeaker is niemand minder dan de ‘meest modebewuste grande dame van Haarlem’: Dolly Bellefleur. In verschillende winkelstraten zijn activiteiten, zoals proeverijen en optredens van muzikanten.

 

Op de Grote Markt verkopen de Haarlemse Bloemenmeisjes voor 7,50 euro de Haarlem Shopping Nacht Bag, gevuld met speciale kortingsbonnen. Volgens kenners kunnen de échte koopjesjagers aan het einde van de avond hun slag slaan. In de Philharmonie komt een metamorfosezaal, waar adviezen over make-up en hairstyling worden gegeven. In de Van Warmerdamzaal vindt het gratis te bezoeken project ‘Talent in the City’ plaats: de Haarlemse modeontwerpster Felicia Adelina Mak wordt in de schijnwerpers gezet. Haarlem Shopping Night wordt feestelijk afgesloten met een gratis Fashion Party: van 22.00 tot 01.00 uur in de Van Beinumzaal in de Philharmonie.

Lees ook:Haarlem Shopping Night en Mars der Muzikanten
Lees ook:Haarlem Shopping Night 2014
Lees ook:Zaterdag 11 juni: Haarlem Shopping Night 2016
Lees ook:Haarlem Shopping Night 2012
Lees ook:Huldiging Olympisch Team in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>