Qlimax in Gelredome Arnhem

Zaterdag 21 november209 vindt in het Gelredome in Arnhem voor de zevende keer op rij Qlimax plaats: het bekendste indoor evenement van Q-dance. Vooral de liefhebbers van french tek, hardcore, hardhouse, hardstyle, house en jump kunnen niet om het festijn heen. Wat Qlimax anders maakt dan andere feesten is de geweldige aankleding: de organisatie trekt alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijke ervaring van te maken met de beste dj’s, visuals, shows en een supersfeer.

Voor het doorgewinterde Q-dance publiek doet Qlimax zijn naam alleen eer aan, als het verrassend is en alle verwachtingen telkens weer overtreft. Voor deze zevende editie wordt het Gelredome weer omgetoverd tot een tempel in mystieke Qlimax sferen. Het dance event begint om 22.00 uur en is uitverkocht: alle 25.000 Qlimax kaarten vliegen elk jaar de deur uit.

Lees ook:Monster Jam in Gelredome Arnhem
Lees ook:Lionel Richie in Symphonica in Rosso Gelredome
Lees ook:Monster Jam 2013 in GelreDome
Lees ook:Marco Borsato in GelreDome Arnhem
Lees ook:Vrienden van Amstel Live! 2015 in Ahoy – dit jaar ‘net even anders’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>