Dancetour Eindhoven

Zondag 16 augustus 2009 staat Dancetour voor de vierde keer in Eindhoven. Het Lichtplein wordt omgetoverd tot een echte danslocatie, waar iedereen uit zijn bol gaan van 13.00 tot 22.00 uur. Op het gratis evenement draaien bekende en nog niet zo bekende DJ’s hun muziek. Achter het podium komt een groot LED scherm te hangen, waarop de dj nog beter te zien is. Dat is zijn niet gebruikelijk op een gratis feest, want die zijn erg duur. Daardoor krijgt Dancetour Eindhoven de uitstraling van een betaald evenement, terwijl het toch gratis is.

De winnaar van de Dancetour DH Contest, Luky Jay, staat ook achter de draaitafels. Stichting Dancetour bestaat sinds 2001: toen werd in de Drechtsteden regio op Koninginnedag een jongerenfestijn georganiseerd: Boulevard of Dance. Inmiddels is Dordrecht dé locatie bij uitstek voor dance liefhebbers op Koninginnedag. Vanaf 2004 waaierde het concept uit naar verschillende gemeenten onder de naam Dancetour: het liefst (middel)grote gemeenten met een karig aanbod voor jongeren. Vorig jaar vond het evenement in tien steden plaats.

Lees ook:Dancetour voor het eerst in Almere
Lees ook:Dancetour Goes
Lees ook:Aaltjesdagen Harderwijk 2010
Lees ook:Dancetour 2011 in Leeuwarden
Lees ook:Dancetour Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>