Grote drukte rond Ahoy door Frans Bauer en Kerstcircus

Frans Bauer staat vanaf vrijdag 21 december drie dagen in het sportpaleis van Ahoy in Rotterdam. Op deze dag begint ook het Ahoy kerstcircus in het Theater van het sportpaleis, met voorstellingen tot en met 30 december. Op vrijdag wordt dan ook een enorme drukte verwacht in Rotterdam Zuid. Het publiek kan het beste met het openbaar vervoer komen, zo luid het advies. 

Bauer stond dit jaar al 15 keer voor een uitverkocht Ahoy. Met deze drie extra kerstshows brengt hij de meeste voorstellingen in één jaar in de Ahoy op zijn naam: 18. Het vorige record stond op naam van ‘Doe Maar’: in 2000 stond die popgroep 16 maal in de Ahoy.

  
Het Ahoy Theater wordt omgebouwd en tot grote circuspiste. Drie jaar geleden deed Frans Bauer mee met een uitvoering van Ahoy Kerstcircus. Hij kreeg toen verkleed als clown geld overhandigd voor Villa Pardoes: een vakantieverblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.
Nu kwam hij tussen zijn eigen soundchecks door even buurten bij het circus en klom op één van de olifanten van Elvis Errani. De TROS zendt op Tweede Kerstdag gedeelten uit de show van Frans Bauer uit op Nederland 1 om 20.15 uur.

Lees ook:Kerstcircus Ahoy 2012
Lees ook:Frans Bauer zingt met dolfijnen in Dolfinarium
Lees ook:Kerstcircus Ahoy bestaat 40 jaar
Lees ook:Kerstcircus Ahoy 2011
Lees ook:Zesdaagse van Rotterdam 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>