Open Toren Dag 2016 in Amsterdam

IMG_20160410_141611Op zaterdag 19 maart vindt de vierde Open Toren Dag in Amsterdam plaats. Op deze dag openen 19 historische en hedendaagse torens in Amsterdam tussen 10.00 uur en 16.00 uur hun deuren voor het publiek. Zoals de toren van de Beurs van Berlage toren, de Oudekerkstoren, de Posthoornkerk, de Westertoren, torenmakers van VondelCS, de Ransdorpertoren en Lloyd Hotel.

Hoogbouw van een later datum die te ‘beklimmen’ zijn: de ABN AMRO Bank, een van de twee torens van Symphony, Crown Plaza, studentencomplex Ravel Residence en het nieuwe Motel One op de Zuidas, het Ramada Hotel langs de A10 in West, het Mövenpick Hotel aan het IJ, het REM-eiland in de Houthavens, de Kalvertoren bij de Munt, The Student Hotel aan de Wibautstraat (het voormalige Parool- en Trouw-gebouw) Hotel, het Mövenpick Hotel Amsterdam Centre en het Fletcher Hotel in Zuidoost. In en rondom deze torens voor de bezoekers. Waaronder kunsttours, signeersessies, muziek, wandelingen langs torens , een quiz en een tekenwedstrijd voor kinderen. De dag wordt om 16.00 uur muzikaal afgesloten vanuit de Oudekerkstoren. De hoogste toren van de hoofdstad, de Rembrandt Tower, is al volgeboekt. 

Lees ook:Open Toren Dag 2015 in Amsterdam
Lees ook:Zaterdag 25 maar: vijfde Open Torendag Amsterdam
Lees ook:Open Toren Dag Amsterdam
Lees ook:Open Toren Dag Amsterdam
Lees ook:Amsterdamse Hotelnacht 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>