Bloemenjaarmarkt Groningen

De stad Groningen staat ieder jaar op Goede Vrijdag (dit jaar op 6 april 2012) in het teken van alles wat groeit en bloeit, tijdens de Bloemenjaarmarkt: de grootste bloemen- en plantenmarkt van Noord-Nederland (2013: klik hier). Het evenement trekt ieder jaar meer dan honderdduizend bezoekers. Meer dan honderd marktkooplieden bieden verspreid over de hele binnenstad hun waren aan.

 

De kramen staan op de Grote Markt, het Waagplein, de Vismarkt, het A-Kerkhof,in de Oude Ebbingestraat en dit jaar voor het eerst op de Westerhaven. Daar is naast verkoop ook entertainment met verschillende activiteiten. Bezoekers kunnen hun aankopen tussen 9 en 18 uur gratis ‘stallen’ in het bloemendepot aan het Waagplein, zodat ze hun handen vrij hebben om verder door de stad te kunnen struinen. RTV Noord zendt live uit vanaf de Grote Markt, met biologische fruitbomen en de milieuvriendelijkste tuin, een imker en een kraam van de gemeente over stadsnatuur.

Lees ook:Goede Vrijdag Bloemenjaarmarkt in Groningen
Lees ook:Bloemenjaarmarkt Groningen
Lees ook:Goede vrijdag: Bloemenjaarmarkt Groningen – de ‘Bloemetjesmarkt’
Lees ook:Bloemetjesmarkt Groningen op Goede Vrijdag
Lees ook:Bloemenjaarmarkt Goede Vrijdag Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>