Winterfair 2008 Leeuwarden

De jaarlijkse Kerstfair in het WTC Expo in Leeuwarden krijgt een compleet nieuw jasje en krijgt ook een nieuwe naam: de Winterfair, van vrijdag 12 tot en met zondag 14 december 2008. Een beurs met alles dat met de winter te maken heeft: uiteraard met een vette knipoog naar de kerstdagen. Thema’s als mode, beauty, culinair, interieur en wintersport komen aan bod op de beurs, opgevrolijkt met modeshows, een kookstudio en workshops. Zo is er een smeerfeest: ‘de leukste workshop aller-tijden’. Bezoekers ondergaan niet passief een schoonheidsbehandeling in een luie stoel, maar moeten zelf aan de slag, onder deskundige begeleiding. Maar er zijn veel meer workshops en demonstraties.

 

Dit jaar willen de spruitjestelers het suffige imago van hun groene produkt opkrikken: ze hebben een eigen website met nieuwe moderne recepten en op zaterdag dagen ze consumenten op de Winterfair uit om zo snel mogelijk spruitjes schoon te maken. Onder leiding van Foppe de Haan (trainer van Jong Oranje Voetbal) schillen deelnemers erop los om de eerste drie plaatsen (en prijzen) te winnen. Een kok laat de bezoekers proeven hoe lekker spruitjes kunnen zijn. Nieuw op de beurs is KinderWinterland, waar kinderen hele dag kunnen knutselen, spelen en zelfs schaatsen op een ijsbaan. De Winterfair is t bezoeken vrijdag van 13.00 tot 22. 00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets kosten € 8,=, online € 6,50. Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen € 4, =. Een gezinskaart voor twee volwassenen en twee kinderen kost € 20, =. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee. Parkeren is inclusief.

Lees ook:Huishoud-hobbybeurs Hengelo 2009
Lees ook:Warme Winter fair in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Allergiebeurs in de Ahoy
Lees ook:Huishoud-hobbybeurs Hengelo 2010
Lees ook:Crea Weekend in Rijswijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winterfair 2008 Leeuwarden

  1. Pingback: Winterfeest in Leeuwarden | Eropuit

  2. Pingback: Temptations en Surpremes in Leeuwarden | Eropuit

  3. Winifred

    Waarom was er in 2009 geen winterfair???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>