Dance Valley Spaarnwoude

posterZaterdag 12 juli 2008 vindt in recreatiegebied Spaarnwoude de 14e editie plaats van het dance spektakel Dance Valley (2012: klik hier). Op het evenemententerrein zijn vier valley’s met 15 area’s. Daar draaien de beste dj’s en producers uit de hele wereld. Valey of Love, Field of Dreams, Devil’s Valley en Strawberry Valley. Uiteraard ontbreekt ons ‘nationale exportproduct’ Tiësto niet. In de loop van vrijdag zou het weer opklaren; zaterdag ziet er goed uit: droog, een zonnetje en 20 tot 23 graden: ideaal danceweertje. Voor info en tickets zie website.

 

 

Je kunt geld en tijd besparen door via Event Travel een combiticket te bestellen: entree plus busticket. Dat scheelt 10%. De luxe touringcars vertrekken van meer dan 160 punten door heel Nederland. Ze hebben een eigen toegang tot de parkeerplaatsen en hoeven dan ook niet te wachten in de file. In goed overleg met de gemeente Velsen en het recreatieschap Spaarnwoude heeft de organisatie er alles aan gedaan om overlast voor de omwonenden zo klein mogelijk te houden. Geen toestanden dus zoals in 2001, toen bezoekers onderkoeld langs de weg vergeefs op vervoer zaten te wachten.

Lees ook:Dance Valley 2014 in Spaarnwoude
Lees ook:Dance Valley 2010 in Spaarnwoude
Lees ook:Tweede ticket gratis bij Dance Valley
Lees ook:Dance Valley 2009 in Spaarnwoude
Lees ook:Zaterdag 13 augustus: Dance Valley in Spaarnwoude

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dance Valley Spaarnwoude

  1. Pingback: Megashows Gerard Joling in Spaarnwoude | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>