Tweede ModelConvention in Den Haag

Model scoutsZaterdag 20 september vindt in het World Forum Convention Center in Den Haag (voorheen het Congresgebouw) voor de tweede keer ModelConvention plaats. Scouts van meer dan 40 van de beste modellenbureau’s bepalen ter plekke of er geschikte modellen rondlopen (update 2009: klik hier). Meisjes en jongens van 14 tot 35 kunnen zich op deze dag van hun beste kant laten zien. Eerst geeft Marianne Verkerk (van Hollands Next top Model) een (volgens de website) ‘professionele catwalkles’, er zijn ‘interessante seminars van fashionprofessionals’.

Na de eerste editie was 60% van de deelnemers uitverkoren om te worden ingeschreven bij agencies in binnen –en buitenland. Overigens betekent dat nog niet dat zo ook daadwerkelijk werk kregen. De toegang kost maar liefst € 395,=: een smak geld, maar daarvoor schijn je volgens de organisatoren ‘dus’ waar voor je geld te krijgen. Er schijnt € 100,= korting te worden gegeven; informatie; zie website. 

 

Lees ook:Fotomodellen gezocht
Lees ook:Derde ModelConvention in Amsterdam
Lees ook:WK Snertkoken in Groningen
Lees ook:Cameretten in Oude Luxor Theater Rotterdam
Lees ook:SX Goes – Supercross in de Zeelandhallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>