‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall

IMG_20160518_141019Michael Jackson wordt dit jaar 50, hij zit 45 jaar in het vak en ‘Thriller’, het bestverkochte album aller tijden, verscheen 25 jaar geleden. Van donderdag 24 tot en met zondag 27 april staat de show ‘Thriller Live’ in de Heineken Music Hall, tegenover de Arena in Amsterdam Zuidoost. Na afloop is er een gratis afterparty. De show is een muzikaal eerbetoon aan Michael Jackson: de grootste popartiest aller tijden. Precies 25 jaar na het verschijnen van ‘Thriller’ komen zijn grootste hits en videoclips tot leven. Zangers, dansers, een gospelkoor en een live band laten in ruim twee uur de ongelofelijke carrière van Jackson de revue passeren.

Beroemde nummers uit zijn jeugdjaren bij de Jackson 5, zoals: ‘Can you feel it’, ‘I want you back’ en ‘I’ll be there’ en zijn beste solohits, zoals: ‘Thriller’, ‘Beat it’ en ‘Billie Jean’, moeten het publiek in beweging zien te krijgen. LaVelle Smith Jr. tekende voor de choreografie: zij maakte eerder choreografieën voor onder andere Michaels zusje Janet Jackson, voor Beyoncé en voor de ‘Michael Jacksons World History Tour’. De show begint om 20.30 uur; de deuren gaan open om 18.30 uur. Tickets kosten € 45,= (eerste rang), € 39,= (tweede rang) en € 25,=  voor kinderen tot en met 15 jaar.

Lees ook:‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall
Lees ook:Michael Jackson – The Immortal World Tour in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Artiesten eren Michael Jackson in Paradiso
Lees ook:The Jackson’s in Heineken Music Hall Amsterdam
Lees ook:Verrasingen bij 100e Vrienden van Amstel Live!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall

  1. Pingback: ‘Thriller Live’ in Heineken Music Hall | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>