Verrasingen bij 100e Vrienden van Amstel Live!

Donderdag 16 januari startte de concertreeks van dit jaar van Vrienden van Amstel Live! in Ahoy Rotterdam. Sinds de allereerste keer in 1999 was dit de honderdste voorstelling en dat kon natuurlijk niet zonder een groot aantal verrassingen voorbij gaan. Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis, Kane en Waylon kwamen optreden op het hoofdpodium, een gloednieuwe stage met bewegende delen en grote LED-schermen. Kane doorbrak het sabbatical jaar en kwam by surprise naar de Ahoy.

De grootste verrassing was Marco Borsato, die vorig jaar pas zijn debuut in ‘de grootste kroeg van Nederland’ maakte. Als klap op de vuurpijl betrad Trijntje Oosterhuis het toneel en zong een duet met Borsato. Waylon was ook niet vooral aangekondigd. Hij bracht een eerbetoon aan Michael Jackson, samen met danser Timor Steffens, die bij Jackson danste, toen de wereldster in 2009 overleed. De laatste tijd wordt de danser gespot met een andere wereldster: Madonna. De concertreeks duurt dit jaar nog tot en met 25 januari.

Lees ook:Vrienden van Amstel LIVE! 2012 In Ahoy
Lees ook:Diana Ross in Symphonica in Rosso
Lees ook:Tweede serie Vrienden van Amstel Live in Ahoy
Lees ook:Vrienden van Amstel Live in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:Live at Westerpark 2010 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>