Paaspop 2015 Schijndel, Den Hout en Ziewent

Tijdens het paasweekeinde vinden altijd meerdere popfestivals plaats (2016: klik hier). De bekendste is Paaspop Schijndel, dé opener van het festivalseizoen, met ruim 150 acts op 12 podia, van goede vrijdag tot en met eerste paasdag, 5 april. Andere popfestivals in het paasweekend zijn er in Ziewent en Den Hout.

Paaspop Ziewent (bij Lichtenvoorde in de Achterhoek) van zaterdag tot en met tweede paasdag is volgens de organisatie ‘het leukste festival tijdens Pasen’. Op paaszondag wordt vlakbij het festivalterrein om 20.00 uur het jaarlijkse paasvuur ontstoken. Er is geen camping op het festivalterrein, maar er staan campings in de buurt.

Bij het Brabantse Oosterhout vindt Paaspop Den Hout plaats op zaterdag en paaszondag. Dit festival is al meer dan 20 jaar een begrip in de provincie. De dagkaarten voor zondag zijn uitverkocht.

 

Lees ook:Paaspop 2012: Schijndel, Ziewent, Den Hout en Hoorn
Lees ook:Popfestivals, dance events en jazz tijdens paasweekend
Lees ook:Paaspop in Zieuwent, Den Hout en Hoorn
Lees ook:Paaspop 2011
Lees ook:Paaspop in Schijndel en elders in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>