Modeltreinen in Rijswijk

IMG_20160515_134149De Evenementenhal in Rijswijk is zaterdag 19 en zondag 20 januari het domein van de liefhebbers van modelspoortreinen. Voor de 13e keer vinden in Rijswijk  de Nederlandse Modelspoor Dagen plaats: één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor. Meer dan 20 verenigingen en hobbyisten stellen hun spoorbanen tentoon.

Van stoomlocomotief tot TGV: alles wat op het spoor kan rijden, is er te zien. Er zijn kleine banen met verfijnde details en grote banen, tot wel dertig meter lang, met allerlei elektronische snufjes. Daarnaast zijn meer dan honderd stands, waar de winkeliers hun nieuwste modellen van alle bekende merken aanbieden. Er is achtergrondmateriaal te vinden, maar ook computerprogramma’s, elektronica, rails, landschappen voor op de treintafel, gereedschap, video’s, foto’s, boeken en tijdschriften. De beurs wordt aangevuld met een gedeelte met tweedehands materiaal en verzamelitems. De beurs is op beide dagen open van 10.00-27.00 uur. De toegang kost 8 euro (kinderen 4 euro, inclusief toegang tot Kinderspeelstad). Het adres van de Evenementenhal is Volmerlaan 12.    

 

 

Lees ook:Nederlandse Modelspoordagen Rijswijk
Lees ook:Modelbouw & Miniatuur Rijswijk
Lees ook:Modeltreinen op ‘Rail 2008’
Lees ook:Hengelsportbeurs Catch 2010 in Rijswijk
Lees ook:Poppenhuizen en Mineralenbeurs in Rijswijk

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Modeltreinen in Rijswijk

  1. Pingback: Modeltreinen op ‘Rail 2008’ | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>