Nationale Voorleesdagen 2018

Woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari vindt de 15e editie plaats van de Nationale Voorleesdagen. Prinses Laurentien leest tijdens het Nationale Voorleesontbijt voor uit ‘Ssst de tijger slaapt’ in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Het boek van de Duitse Britta Teckentrup is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2018.

Dan lezen talloze bekende en onbekende Nederlanders voor aan peuters en kleuters die zelf nog niet kunnen lezen. Prinses Laurentien komt woensdagochtend naar de nieuwe bibliotheek in Almere-Stad.  De Nationale Voorleesdagen bestaan sinds 2004 en zijn er om het voorlezen te stimuleren voor kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Het is een inititief van Stichting Lezen.

Lees ook:Start Nationale Voorleesdagen op woensdag 25 januari
Lees ook:Prinses Laurentien start Nationale Voorleesdagen 2014
Lees ook:Prinses Laurentien geeft aftrap Nationale Voorleesdagen
Lees ook:Woensdag 27 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen 2016
Lees ook:Prinses Laurentien start Nationale Voorleesdagen 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>