Modelbouw & Miniatuur Rijswijk

Op zaterdag 3 en zondag 4 mei vindt in de Evenementenhal Rijswijk de 9e editie van de beurs Modelbouw & Miniatuur plaats: een fascinerende voorjaarsbeurs met spectaculaire demonstraties en exposities. Ook kunnen bezoekers terecht voor informatie en aankoop van de nieuwste producten op gebied van modelbouw en miniaturen. Vliegtuigjes, scheepjes, modelspoor, race –en miniatuurauto’s, Lego, hout-, plastic –en stoombouw, completen bouwpakketten tot details en gereedschap. De beurs is uitgebreid met miniatuurauto’s, oud/technisch speelgoed, treinen, stoommachines, soldaatjes, hobbyboeken en tijdschriften.

 

Verschillende verenigingen en modelbouwers exposeren er hun mooiste stukken, geven demonstraties en vertellen graag over hun hobby’s. Ook komen kleine trucs en autootjes in actie op modelbanen. In een vliegarena zwermen radiografisch gestuurde vliegtuigjes rond. Voor de kinderen is Kinderspeelstad Rijswijk gepend. De deuren staan op beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. Entree kost € 7,=, kinderen van 2 tot en met 10 jaar € 4,=, inclusief toegang tot Kinderspeelstad.

Lees ook:Modeltreinen in Rijswijk
Lees ook:‘Paas Neuzelbeurs’ in Rijswijk: ideaal uitje bij slecht weer
Lees ook:Stoomdag in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Pop-Beer-Hobby Festival in Hilversum
Lees ook:Crea Weekend in Rijswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>