Colofon

Eropuit.blog.nl is een blog over de wereld van de evenementen, beurzen, feesten, sportgebeurtenissen en herinneringen in Nederland. De redactie is in handen van Erik Feenstra. Eropuit werd 1 februari 2008 gelanceerd.

 

Het je tips, nieuws of iets spannends te melden? Mail dan naar [email protected]

Over de redacteur:

Erik Feenstra behaalde in december 2003 het einddiploma Journalistiek bij de LOI. Sindsdien is hij freelance journalist. Erik was oorspronkelijk danser; hij studeerde in 1979 af aan de Scapino Dans Academie in Amsterdam, danste jaren in grote musicaltheaters in Wenen en Berlijn, kwam eind 80er jaren terug naar Nederland en geeft sindsdien klassieke, jazzballet -en show/musicallessen.

 

Over Blog Online:

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 90 verschillende titels en het aantal breidt nog steeds uit. Aan het eind van 2008 trok het netwerk 2,2 miljoen bezoekers per maand.

 

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist en heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020-4459931 of mail naar [email protected]. Kijk ook op http://blog.nl/top_advertenties.php