Modeltreinen op ‘Rail 2008’

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 maart vindt in het Expo in Houten RAIL 2008 plaats: de beurs voor modelspoortreinen (2013: klik hier). ‘Rail staat borg voor een betaalbaar dagje modelspoor met de allermooiste banen’, volgens de eigen website. Er is een modelspoorbaan van 100 meter lengte, er staan 12 nog niet eerder in Nederland getoonde banen van internationale klasse opgesteld, naast de banen van 18 Nederlandse topbouwers.

 

Naast de opgestelde mini spoorbanen en demonstraties is er een beursgedeelte, waar alle producten op het gebied van modelspoor te koop zijn. De beurs is op beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten à € 10,= zijn dit jaar niet online te koop, maar alleen aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen. Bij het toegansbewijs zit een bon voor een gratis online nummer van ‘Railhobby’.

Lees ook:RAIL 2013 in Houten Expo
Lees ook:RAIL 2014 in Expo Houten
Lees ook:Modeltreinen in Rijswijk
Lees ook:Nederlandse Modelspoordagen Rijswijk
Lees ook:ETFAM 2010 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>