Nederlandse Modelspoordagen Rijswijk

IMG_20160515_134149Zaterdag 28 en zondag 29 november 2009 vinden in Expo Rijswijk de 15e editie van de Nederlandse Modelspoordagen plaats: één van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van modelspoor, ook dit jaar in samenwerking met het blad voor  miniatuurtrein hobbyisten Rail Magazine. Met verschillende compleet opgebouwde treinbanen, een beursgedeelte met stands van winkeliers met alle bekende merken en een verzamelmarkt met ruilbeurs.

Op deze winterbeurs tonen verenigingen en thuishobbyisten hun zelfgebouwde modulebanen. Van de aloude stoomlocomotief tot de hypermoderne TGV rijden er rond. Kleine banen met verfijnde details tot grote banen vol elektrische snufjes, maar ook computergestuurde treinbanen krijgen alle aandacht. Daarnaast zijn er veel stands van winkeliers met de nieuwste modellen van bekende merken als Roco, Märklin en Fleischmann en materialen van kleinere en oudere merken als Egger-Bahn, Jouef en Lima. Daarnaast rails, secenery, achtergrondmateriaal, elektronica, gereedschappen, computerprogrammatuur, video –en fotomateriaal, boeken en tijdschriften. En niet te vergeten de verzamelmarkt met zestig kramen met gebruikt materiaal, waar bezoekers kunnen ruilen en bieden. De beurs is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten € 8,=, kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 3,=. Kaarten worden op de beursdag verkocht bij de kassa van Expo Rijswijk.

Lees ook:Modeltreinen in Rijswijk
Lees ook:Duikvaker in Expo Houten
Lees ook:Hengelsportbeurs Catch 2010 in Rijswijk
Lees ook:Poppenhuizen- en Mineralenbeurs Rijswijk
Lees ook:Pasar Malam Rijswijk 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>