Pasar Malam Rijswijk 2011

Expo Rijswijk is zaterdag 26  en zondag 27 februari 2011 het domein van de jaarlijkse Pasar Malam Rijswijk: een oriëntaalse markt met een rustieke Aziatische sfeer, exotisch eten, swingende muziek, dansshows en veel kramen (februari 2012: klik hier). Daarnaast zijn verschillende restaurants en snackstands met Indonesische specialiteiten en verkoopstands met artikelen als cadeauartikelen, kleiding, mineralen, sieraden, meubelen en  Boeddhabeelden.

 

Coen Pronk, bekend van eigen producties, radio en tv, draagt zondag een aantal sprookjes en verhalen van Indische schrijvers voor in het petjóh, de mengtaal van Nederlands en Maleis. Dansgroepen Hawaian Treasure brengt een combinatie van Indonesische en Polynesische dansen. Voor het eerst is Tea for Texas te gast op de Pasar Malam Rijswijk. Verder zijn er handlezers en (stoel)masseurs. De deuren zijn geopend beide dagen van 12.00 tot 22.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Pasar Malam in Expo Rijswijk
Lees ook:Afsluitende Pasar Malam 2010 in Rijswijk
Lees ook:Pasar Malam Rijswijk
Lees ook:Pasar Malam Rijswijk
Lees ook:Vierdaagse Pasar Malam Istimewa in Dordrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>