Pasar Malam Rijswijk

Zaterdag 14 en zondag 15 november 2009 vindt in Expo Rijswijk (de voormalige Evenementenhal) de 9e editie plaats van de Pasar Malam: volgens de website ‘dé afsluitende pasar van dit seizoen’ (editie februari 2012: klik hier). Twee dagen staat deze oriëntaalse jaarmarkt open met een rustieke Aziatische sfeer, exotisch eten en swingende muziek. Met een markt met exotische artikelen, sieraden, kleding, Boeddhabeelden, mineralen, meubelen, Indonesische cd’s en dvd’s.  Restaurants en snackstands bieden oosterse  lekkernijen; maar bezoekers kunnen zelf Indonesisch leren koken in een kookworkshop.

Een entertainmentprogramma zorgt voor een gezellige sfeer. Andy Tielman kan wegens ziekte niet optreden, zoals eerder stond aangekondigd, maar in zijn plaats komt zanger Oscar Harris. Ook Blue Diamond Riem de Wolff, de bands Music Road Pilots en The NightBreakers en een aantal dansgroepen zijn van de partij. Verder is er een masseur die oosterse massage geeft, een handlezer en een toekomstvoorspeller. De deuren zijn beide dagen geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Tickets zijn te koop bij de kassa van Expo Rijswijk en kosten € 6,=; voor 65-plussers € 4,= en voor kinderen van 3 tot en m1et 11 jaar € 3,=.

Lees ook:Afsluitende Pasar Malam 2010 in Rijswijk
Lees ook:Pasar Malam Rijswijk 2011
Lees ook:Pasar Malam in Expo Rijswijk
Lees ook:Pasar Malam Bagus 2011 in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Pasar Malam Rijswijk 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>