Pasar Malam Bagus 2011 in Rijnhal Arnhem

In de Rijnhal in Arnhem vindt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 april 2011 de populaire  Pasar Malam Bagus plaats: de grootste in het oosten van Nederland. Meer dan 100 kramen bieden Aziatische en exotische producten aan: vruchten, groenten en rijsttafelproducten, kleding, accessoires, meubels, sieraden en kunstvoorwerpen. Spiritualiteit en magie zijn geen vreemde eend in de bijt in het Verre Oosten, en op de Pasar ruimschoots vertegenwoordigd met masseurs, handlezers en paragnosten. Ruim 60 artiesten verzorgen het podiumprogramma. Tijdens de themadagen Pesta Maluku (Molukse dag) op vrijdag, Indorock op zaterdag en Artiestengala op zondag zijn er optredens van bekende topartiesten en dansgroepen.

 

De presentatie is ook ditmaal in handen van Sylvia Elders. Vrijdag is Impulse de publiekstrekker, zaterdag de band Java Guitars en de nieuwe vocal group ‘Gold’ met ex-Blue Diamond zanger Riem de Wolff. Zondag is een eerbetoon aan componist e ndecorbouwer Armand Filon, waarvoor artiesten uit heel Nederland naar de Rijnhal komen. Behalve de gebruikelijke pasar in de grote zaal van de Rijnhal met kraampjes, restaurants en een programma met muziek en dans, bevindt zich in de bovenzaal de Indische Soos. De Soos biedt plaats aan culturele instellingen, stichtingen en non-profitorganisaties. Verhalenvertellers, schrijvers, muzikanten en kunstenaars verzorgen lezingen en workshops op het culturele podium. Voor de kinderen is een apart programma met springkussen, schminken en speelgoed. De deuren staan open vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 230.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Pasar Malam Bagus Arnhem
Lees ook:Pasar Malam Bagus Arnhem
Lees ook:Starparade der Volksmusik in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Pasar Malam Hengelo
Lees ook:Pasar Malam Asia 2012 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>