Duikvaker in Expo Houten

Zaterdag 5 en zondag 6 februari 2011 is Expo Houten het domein van de duikers: Duikvaker. De beurs voor liefhebbers van duiken en snorkelen vindt voor de 19e keer plaats. Fabrikanten, toeleveranciers, duikscholen, duikverenigingen, opleidingen, winkeliers en reisbestemmingen nemen aan de beurs deel. Praktisch alle in Nederland actieve importeurs van de bekende duiksportmerken zijn aanwezig. Onder leiding van professionele instructeurs kunnen bezoekers een proefduik in het zwembad maken (inbegrepen in de entreeprijs).

 

Duikers met ervaring kunnen met standhouders in het zwembad materiaal testen. Op de beursvloer zijn allerlei duikmaterialen te vinden en alles op het gebied van onderwaterfotografie en de mooiste duikplekken in binnen –en buitenland. Dit jaar is er veel aandacht voor technisch duiken, op het speciale Tech-plein: merken presenteren hun technische duikmaterialen,  opleidingen bieden informatie en bekende tech-duikers wisselen ervaringen uit en geven lezingen. De deuren staan open op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree kost 8 euro.

Lees ook:Ali B opent ‘Studie Beurs 2008’ in Jaarbeurs
Lees ook:Oosterschelde ideaal liefdesnest voor sepia
Lees ook:Open Art Fair in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Nederland telt meeste nieuwjaarsduiken
Lees ook:Erotische Livestylebeurs KamaSutrA – herfsteditie in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>