Caravana 2012 in WTC Expo Leeuwarden

Donderdag 19 tot en met dinsdag 24 januari 2012 is WTC Expo in Leeuwarden het domein van de 52e editie plaats van de vakantie –en kampeerbeurs Caravana (2014: klik hier). ‘In een lange karavaan trekken bedrijven en bezoekers uit binnen- en buitenland naar de grootste en drukst bezochte kampeerbeurs van Nederland’, meldt de website. Met meer dan 400 exposanten en 200 campings uit heel Europa, primeurs en noviteiten, tenten, chalets en kampeeraccessoires. Thema dit jaar is design (bron: persbericht). 

Kamperen is niet meer zo traditioneel als men denkt. Door hogere eisen van kampeerders en trends op gebied van vrijetijdsbesteding werken producenten aan innovatieve kampeermiddelen. Steeds meer éénoudergezinnen, jonge goedverdienende werkenden, outdoor sporters, fitte reislustige en veeleisende vijftigplussers ontdekken het kamperen tijdens vakantie. Voor alle doelgroepen worden in snel tempo kampeermiddelen ontwikkeld die er ook nog eens eigentijds uitzien. Zo komt KIP met een voor motorrijders, fietsers en surfers aangepaste trendy caravan. Een bijzondere primeur is de BeauER 3X, een topdesign uitvouwbare caravan. De klant vindt naast de functionaliteit het uiterlijk van hun kampeermiddel steeds belangrijker, net als bij een nieuwe auto.

 

Daarnaast biedt de beurs allerlei activiteiten. Vorig jaar startte de Caravana Design wedstrijd waarbij studenten hun eigen ontwerp konden insturen van een caravan of camper. Een vakjury koos de winnaar uit de vele inzendingen. Dit jaar sluit de prijsvraag ‘Camper en caravan van de toekomst’ mooi aan op het beursthema design. Er is een Meet & Greet met Sander & Jessica van RTL 4 Campinglife en voor kinderen kindercircus Saranti en De Aartje Twinkel Show on Tour in de KinderKampeerWereld. De beurs is iedere dag open vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag tot 22.00 uur en op dinsdag tot 17.00 uur.

Lees ook:Caravana: de caravanbeurs in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2015 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2014 in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2013 in Leeuwarden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Caravana 2012 in WTC Expo Leeuwarden

  1. vakantiehuis costa blanca

    Camp reizen is een van mijn grote passie .. Het is echt avontuurlijk .. camping tijdens de vakantie is echt een leuk .. Het is echt heel spannend en geweldige ervaring …

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>