Caravana: de caravanbeurs in Leeuwarden

‘Recessie lijkt aan kampeerbeurs voorbij te gaan’, kopt het persbericht van de Caravana, de vakantie -en kampeerbeurs die van donderdag 22 tot en met dinsdag 27 januari voor de 49e keer in WTC Expo in Leeuwarden plaatsvindt (2013: klik hier). Met meer dan 300 exposanten is de Caravana  de grootste kampeerbeurs van Nederland, met 15% meer exposanten dan vorig jaar: kamperen is ‘hot’ zijn in deze krappe tijden.

Comfort is dit jaar het toverwoord. De nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en tenttrailers zijn er te zien, maar ook nieuwe innovatieve kampeermiddelen voor de avontuurlijke kampeerder. Een van de trekpleisters van de Caravana is de grote diversiteit van stands met toeristische informatie en campings uit Nederland en heel Europa. Donderdagochtend opent de burgemeester van Leeuwarden de beurs; hij maakt dan de winnaar bekend van de Caravan van het Jaar en de Caper van het Jaar. De beurs is iedere dag open vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag tot 22.00 uur en op dinsdag tot 17.00 uur (bron: persbericht)

Lees ook:Caravana 2015 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2013 in Leeuwarden
Lees ook:Caravana in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravanbeurs Caravana in Leeuwarden
Lees ook:Kamperen en caravans in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>