Caravana 2015 in WTC Expo Leeuwarden

leeuwarden0Donderdag 22 tot en met dinsdag 27 januari staat de 54e editie van Caravana in WTC Expo in Leeuwarden (2017: klik hier). Vorig jaar kwamen ruim 50.000 bezoekers uit heel Europa naar de Caravana, met meer dan 460 exposanten en ruim 40.000 m2 expositieruimte de grootste kampeerbeurs van Nederland. Ieder jaar vormen primeurs, tenten, accessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends ‘een perfecte mix’. Nergens anders in Europa komen zoveel campings, VVV’s en recreatieparken bij elkaar om de mooiste plekken van Europa te laten zien en de sfeer van kamperen te laten proeven. De Caravana biedt ook dit jaar weer veel activiteiten en demonstraties.

De Caravana is dit jaar geïnspireerd door de Elfstedentocht, die altijd begint en eindigt in WTC Expo (uiteraard alleen als het ijs dik genoeg is), compleet met Elfstedenterrassen, winterse activiteiten en een echte Elfstedentocht door de Friese steden. Daarnaast staat de beurs in het teken van winterkamperen. Hogescholen en universiteiten strijden om de designprijs ’Kampeermiddel van de toekomst 2015′. Daarnaast zijn er de verkiezing van de Caravan en Camper van het Jaar 2015, een Meet & Greet met de presentatoren van RTL4 Campinglife, jeugdcircus Saranti met circussprookje Sarantasia en een uitgebreid E-Biking parcours. De Caravankoopwijzer van de ANWB is handig als je op zoek bent naar een nieuwe caravan. De deuren staan alle dagen open van 10 tot 18 uur, vrijdag tot 21 uur en op de slotdag dinsdag tot 17 uur.

Lees ook:Caravana 2014 in Leeuwarden
Lees ook:Caravana in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2013 in Leeuwarden
Lees ook:Caravana: de caravanbeurs in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2012 in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>