Caravana 2014 in Leeuwarden

Donderdag 23 tot en met dinsdag 28 januari staat de 54e editie van Caravana in WTC Expo in Leeuwarden (2015: klik hier). Met meer dan 400 exposanten en een oppervlakte van ruim 40.000 m2 aan expositieruimte is de Caravana de grootste kampeerbeurs van Nederland en trekt bedrijven en bezoekers uit binnen- en buitenland. Vorig jaar vormden primeurs, tenten, accessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en nieuwe trends ‘een perfecte mix’. Er kwamen bijna 45.000 bezoekers op af. Nergens anders in Europa komen zoveel campings, VVV’s en recreatieparken bij elkaar om de mooiste plekken van Europa te laten zien en de sfeer van het kamperen te laten proeven.

Thema dit jaar is ‘totale kampeermix’; nieuw is het Tentenpaviljoen. Een van de hoogtepunten dit jaar is de verkiezing van de Caravan en Camper van het Jaar 2014. verder is er de design wedstrijd ‘Camper en caravan voor de toekomst’, een Meet & Greet met Sander en Gigi van RTL4 Campinglife. Ook nieuw dit jaar is de verkiezing van de stand van het jaar. Voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar is er het circussprookje Sarantasia. De NKC geeft drie presentaties voor Camperaars: vrijdag om 19.00 uur voor gevorderden, zaterdag en zondag om 14.00 uur voor beginners. De Caravankoopwijzer van de ANWB is handig voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe caravan. De Caravana is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur en op de slotdag dinsdag tot 17.00 uur.

Lees ook:Caravana 2013 in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2015 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2012 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana in WTC Expo Leeuwarden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Caravana 2014 in Leeuwarden

  1. Arne

    Wij zijn ook weer aanwezig op de Caravana en we hebben er weer veel zin in, ieder jaar weer een succes.

    Groetjes Arne

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>