Caravana 2013 in Leeuwarden

Donderdag 17 tot en met dinsdag 22 januari 2013 staat de 53e editie van Caravana in WTC Expo in Leeuwarden (2014: klik hier). Met meer dan 400 exposanten is de beurs uitgegroeid tot de grootste kampeerbeurs van Nederland en trekt bedrijven en bezoekers uit binnen- en buitenland. Vorig jaar trokken primeurs, tenten, chalets, ruim 200 campings uit heel Europa, accessoires en nieuwe trends een recordaantal van 56.657 bezoekers. De Caravana staat ook dit jaar weer bol van activiteiten en demonstraties voor jong en oud.

Hoogtepunten zijn de ontwerpwedstrijd ‘Camper en caravan voor de toekomst’, en een Meet & Greet met Sander en René van RTL4 Campinglife. Voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar is er het jeugdcircus van Saranti, een animatieprogramma en de Sprookjescamping met een aantal shows met sprookjesfiguren. De NKC geeft drie presentaties voor Camperaars: vrijdag om 18.00 uur voor gevorderden, zaterdag en zondag om 14.00 uur voor beginners. De ANWB heeft de Caravankoopwijzer uitgebracht, handig voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe caravan, camper, vouwwagen of voortent. De Caravana is alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur, op de slotdag dinsdag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:Caravana 2014 in Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2012 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravana 2015 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Caravanbeurs Caravana in Leeuwarden
Lees ook:Caravana in WTC Expo Leeuwarden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Caravana 2013 in Leeuwarden

  1. Arne

    Super, wij staan er vanaf donderdag ook weer, veel zin in!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>