Admiraliteitsdagen Dokkum 2015

IMG_20160531_135831Donderdag 3 tot en met zondag 6 september beleeft het Friese Dokkum het maritieme feest Admiraliteitsdagen Dokkum (2016: klik hier). Donderdagavond begint met de Rabonight, vrijdagmiddag is de mountainbike MTB Experience, staan vanaf 19.00 uur de 350 korpsleden van Muziekzaal Dokkum verspreid door de binnenstad en volgt vanaf 21.00 uur het traditionele openingsconcert Night of the Praams. Zaterdag vindt voor de negende keer de zeilrace Lauwerszee Regatta plaats en bruist de binnenstad van de activiteiten.

 

Zo zijn er helikoptervluchten, demonstraties van oude ambachten, wakeboarden, hooverboarden, de Dance Factory Dokkum en de kampioenschappen bungeeroeien en sloepenrace. Rond 15.00 uur komen de peddelaars van de vijfdaagse SUP 11-city tour (Stand Up Peddelaars door Friesland) aan in de grachten van Dokkum. ‘s Avonds is er volop muzikaal vertier. Zondag is er een gezamenlijke kerkdienst, de nostalgische kermis, de Nautische Mijl, een demo van de reddingsmaatschappij KNRM en kindervertier. De Admiraliteitesdagen worden tussen 15.00 en 18.00 uur afgesloten met een spetterend meezingconcert.

 

Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum 2014
Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum – donderdag 1 t/m zondag 4 september
Lees ook:Grachtenfestival Meppel – 10 t/m 12 juni
Lees ook:City of Dance Middelburg 2010
Lees ook:City of Dance 2015 in Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>