City of Dance Middelburg 2010

Zaterdag 24 juli 2010 vindt de 10e editie plaats van de Dance Parade in Middelburg, inmiddels omgedoopt in City of Dance (editie 2012: klik hier). Wat in Rotterdam dit jaar niet lukte, gaat in de Zeeuwse hoofdstad gewoon door. Voor het tiende jaar op rij is de historische binnenstad omgetoverd tot een groot outdoor festival terrein voor  City of Dance. Er is een parade met acht podia en areas door de hele binnenstad. Bezoekers (afgelopen edities waren dat er tienduizenden) kunnen hun eigen route bepalen, om zich te laten vermaken met dance muziek, straattheater en cross-over acts.

 

De Markt is het kloppend hart van City of Dance, met Mixture of Music op verschillende podia van 12.00 tot 19.00 uur. Het historische stadhuis is vrijdag en zaterdag ‘bewerkt’ door lichtkunstenaar Judocus van Soest. In de Creatieve Garden op Plein 1940 kunnen jongeren zich van 12.00 tot 18.00 uur creatief uitleven in workshops. Winnaars van Kunstbende 2010 treden op, afgewisseld met live bands van jong Zeeuws talent. Het slotfeest is de City Party (16.00-23.30 uur) op het Hof van Tange, met Dj’s uit binnen –en buitenland voor de dance Music. Tickets voor dit eindfeest: zie website.

Lees ook:Dance Parade Middelburg wordt ‘City of Dance’
Lees ook:City of Dance 2015 in Middelburg
Lees ook:City of Dance Middelburg 2012
Lees ook:City of Dance Middelburg 2011
Lees ook:City of Dance Festival Middelburg met camping op andere locatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>