Havenfestival Alblasserdam 2011

Maandag 12 tot en met zaterdag 17 september staat Alblasserdam (ten oosten van Rotterdam) in het teken van de 21e editie van het Havenfestival (2015: klik hier), met zang, dans, muziek, bedrijfspresentaties, maritieme activiteiten, braderie, vuurwerk en een  feestelijke slotavond. Wat in 1991 als eendaags feestje begon, groeide uit tot een festijn van een week. Maandag- en dinsdagavond zijn er theatervoorstellingen in Landvast en woensdag is gereserveerd voor de kids. Donderdag is er een primeur: de Havenfestival Alblasserdam Korenslag.

Op sportief gebied start op dinsdagavond de Skate parade bij Landvast en donderdagavond de jaarlijkse Rabo ClubkasRun vanaf de Dam. Vrijdagavond begint om 20.15 uur op het Raadhuisplein de jaarlijkse taptoe met drie taptoe-orkesten. Hoogtepunt is de  braderie op zaterdag, met optredens, demonstraties, presentaties en activiteiten van verenigingen. Het jaarlijkse vuurwerk begint circa 21.00 uur; direct daarna barst in Landvast het slotfeest los.

Lees ook:Havenfestival Alblasserdam 2010
Lees ook:Havenfestival Alblasserdam 2015
Lees ook:Havenfestival Alblasserdam – maandag 12 t/m zaterdag 17 september
Lees ook:Havenfestival Alblasserdam
Lees ook:Schaatsbaan Rotterdam sluit woensdag 26 februari feestelijk het eerste seizoen af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>