Havenfestival Alblasserdam 2010

Tot en met zaterdag 18 september staat Alblasserdam (editie 2015: klik hier) in het teken van de 20e editie van het Havenfestival, met zang, dans, muziek, bedrijfspresentaties, maritieme activiteiten, braderie, afsluitend vuurwerk en een  feestavond. Wat in 1991 als eendaags feestje begon, groeide uit tot een festijn van een week. Op woensdag worden in Landvast de jaarlijkse Netwerk Musical Awards uitgereikt (zaal open om 18.30 uur). Donderdagavond vindt vanaf de Dam de RABO Clubkasrun plaats.

 

Vrijdagavond treden vanaf 20.15 uur drie taptoeorkesten op aan het Raadhuisplein. Hoogtepunt is de jaarlijkse braderie op zaterdag en direct na het vuurwerk vanaf 21.30 uur vindt voor het eerst een muzikale feestavond plaats in Landvast. Het vuurwerk (goed te bekijken vanaf de kade en vanuit Landvast) is dit jaar vervroegd naar 21.00 uur:’Voor de kinderen is het niet leuk om het vuurwerk zo laat af te steken en dan is het tenslotte ook al donker’, meldt de organisatie. Ook voor het eerst zendt de lokale omroep Klokradio zaterdag live uit vanaf het Raadhuisplein. Tijdens de braderie presenteren bedrijven zich op de Zuiderstek en zijn er rondvaarten en optredens in de openlucht.

Lees ook:Havenfestival Alblasserdam 2011
Lees ook:Havenfestival Alblasserdam – maandag 12 t/m zaterdag 17 september
Lees ook:Havenfestival Alblasserdam 2015
Lees ook:Havenfestival Alblasserdam
Lees ook:Vuurwerkfestival Scheveningen 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>