Jumping Amsterdam 2011 in de RAI

Jumping Amsterdam is ieder jaar een hoogtepunt op de hippische kalender: voluit het Concours Hippique International Jumping Amsterdam (editie 2013: klik hier). Ditmaal komt de top uit de dressuur –en springruitersport voor de 52e keer naar de RAI, van donderdag 20 tot en met zondag 23 januari 2011. Dinsdag 18 januari opent het bestuur en de directie van het Concours Hippique om 9.00 uur de beurs van Amsterdam. Sporters komen graag naar de RAI vanwege het programma, de gunstige datum en de welgevulde prijzenpot.

 

De beste springpaarden komen dan ook naar Amsterdam; daarnaast staat Jumping Amsterdam bekend om de sterke deelname in de dressuurrubrieken.  Donderdag is een dag voor de basisspringruiters en nationale dressuurruiters, vrijdag wordt de Grand Prix dressuur verreden, met ’s avonds toprubrieken, op zaterdag de Wereldbeker kür op muziek en op zondagavond het dressuurgala, dat begint met de Zwaluwhoeve Prijs. Zondag overdag is er de kinderochtend, de Grote Prijs van Amsterdam springen en de showavond. Vrijdag en zaterdag is het goed toeven in het promodorp en vrijdag wordt afgesloten door  Rene Froger, zaterdag door Lange Frans.

Lees ook:Jumping Amsterdam 2012 in de RAI
Lees ook:Concours Hippique Haarlemmermeer 2011
Lees ook:Jumping Amsterdam: internationaal hippisch evenement in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2010 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>